Fleca a Barcelona

OBRADOR TRADICIONAL

L’assortiment de pa, brioixeria i pastisseria, amb diferents sabors, textures i característiques ens fan exclusius, ja que sempre anem de la mà amb l’evolució de la matèria prima i la tradició.

  • FORN DE PA TRADICIONAL

    El Pa és el nostre ofici i la nostra passió, i gràcies a això, ens hem convertit en un referent entre els nostres clients. A Forn i pastisseria Sardenya controlem tot el procés de producció dels nostres pans, realitzats en els nostres obradors, seguint la tradició i sent referents del sector.

  • BRIOIXERIA ARTESANAL

    Als nostres forns trobaràs una selecció de brioixeria totalment artesanal, amb ingredients de primera qualitat. Els nostres mestres artesanals aconsegueixen una tendresa perfecte i un sabor deliciós en la brioixeria artesanal tradicional pensada per als nostres clients més exigents.

  • PASTISSERIA

    Els pastissos acompanyen els moments importants, i nosaltres volem que tots aquests moments siguin recordats amb el millor sabor. Els nostres forners elaboren tot tipus de pastissos i productes pastissers amb un únic objectiu: que el resultat sigui excel·lent. El nostre equip està contagiat per la mateixa passió, el treball ben fet i el millor producte.

VOLS FER UNA COMANDA?